Nyttige tips

Topp 4 mest nyttige Kik-tips og triks

Pin
Send
Share
Send
Send


Først må du avklare betydningen av noen begreper.

aktiver hemmelighet - passord for å gå inn i aktiveringsmodus (privilegert modus), som er lagret i ruteren i kryptert form.

aktiver passord - det samme, men lagret i ukryptert form.

virtuelt terminalpassord - virtuelt terminalpassord, eller Telnet-passord. Hvis den er angitt, må enhver bruker som prøver å få tilgang til ruteren via Telnet, angi dette passordet.

Nå om de grunnleggende operasjonene med brukere og autorisasjon.

Kommandoen sletter oldusname-kontoen:

Teamet oppretter en ny konto:

Kommandoen endrer passordet for en eksisterende konto, og rettighetsnivået forblir det samme:

Følgende kommando endrer passordet for aktiveringsmodus. I stedet for å aktivere hemmelighet, kan du spesifisere aktiveringspassord, som er det samme, men passordet er lagret i ukryptert form:

De neste to linjene inkluderer autorisasjon ved innlogging og passord før du skriver inn aktiveringspassordet. Den andre linjen inkluderer den lokale autentiseringsmetoden ved å bruke aaa-databasen.

Følgende kommando gjør det mulig umiddelbart etter innlogging gjennom nettverket å gå inn i privilegert modus uten å gå inn i aktiveringskommandoen (det er på en eller annen måte uforståelig skrevet i manualen - "starter autorisasjon for å bestemme om brukeren har lov til å kjøre EXEC-skallet").

Når disse tre linjene er spesifisert i konfigurasjonen (aaa ny modell, aaa autentisering pålogging standard lokalt, aaa autorisasjon exec standard lokal), vil bare brukernavnet og passordet til brukeren bli tilbudt å gå inn i aktiveringsmodus gjennom en nettverkstilkobling (du må oppgi brukernavnet og passordet til brukeren med privilegium nivå 15), hvis du logger deg på via konsollporten (RS232), må du også oppgi aktiveringsnøkkelordet og aktivere hemmelig passord. Hvis 3 disse linjene ikke er spesifisert, er det nok å angi brukernavnet og passordet til brukeren med nivå 15 for å gå inn i den privilegerte modusen gjennom konsollen.

Her endres passordet for vpn-klienten (vpnaccess-gruppen):

Kommandoen som viser aktivere passord i konfigurasjonen i (åpen) lukket form:

Endre brukerpassordet på ASA gjennom Cisco ASDM 5.1: Konfigurasjon -> Egenskaper -> Enhetsadministrasjon -> Brukerkontoer, velg brukeren, klikk på Rediger-knappen.

Del 1: Hvordan tilbakestille et Kik-passord

Når det gjelder bruk av Kik Messenger, bør det være din prioritet å ha en gyldig og enkel passordtilgang. Men hva skjer hvis du mistenker at en fremmed hadde tilgang til Kik-kontoen din? Lager du deg tilbake og tar den, eller tar du avgjørende tiltak for å fikse det? Uansett hvilken avgjørelse du har, så anbefales det at Kik-kontoen din er trygg. Det er av denne grunnen at mange mennesker trenger å tilbakestille og endre CFC-passordene sine. Under triste omstendigheter har vi glemt passordene våre, eller vi besluttet å tilbakestille dem for sikkerhets skyld. Alt i alt anbefales det å alltid holde Kik-kontoen din trygg for enhver pris.

Fremgangsmåte Tilbakestill Kik-passord

Har du glemt passordet ditt, eller vil du endre det til formål? Sikkerhet Hvis svaret ditt er ja, er denne spesifikke delen spesielt designet spesielt for deg. Jeg skal vise deg hvordan du tilbakestiller passordet til Kik når behovet oppstår. Hvis du vil være trygg når du bruker Kik, må du ta hensyn til hvert trinn som jeg skal vise og avklare. Nedenfor er en detaljert forklaring på hvordan du kan slappe av Kik passord.

Trinn 1 Hvis du er logget inn, er det første du må logge ut av Kik Messenger-kontoen din. Du kan gjøre dette ved å klikke på "Innstillinger" -ikonet øverst til høyre på skjermen.

Trinn 2 Under søkeinnstillinger-ikonet og klikk på fanen "Din konto".

Trinn 3 I henhold til faktureringsinnstillingene dine, vil du kunne se fanen “Tilbakestill Kik Messenger”. Klikk på dette alternativet. Etter at du har valgt dette alternativet, blir din Kik-historie slettet fullstendig.

Trinn 4 Du vil bli bedt om å bekrefte tilbakestillingen din. Bare klikk på Ja-knappen.

Trinn 5 Gå tilbake til Kik-grensesnittet og klikk på "Logg inn" -knappen. Kik Messenger ber deg om å oppgi registreringsinformasjonen i feltene du ber om.

Trinn 6 Gå til alternativet "Glemt passord" og klikk på det. Du blir omdirigert til en ny side der du blir bedt om å oppgi e-postadressen din. Dette må være den samme e-postadressen du oppga under registreringen.

Trinn 7 Skriv inn e-postadressen din og klikk på knappen Start.

Trinn 8 Kapittel direkte til e-postadressen din og åpne en melding som inneholder passordet til tilbakestillingsverktøyet fra Kik. Skriv inn et nytt passord og klikk på "Endre passord" -knappen.

Trinn 9 Bravo. Du har et nytt passord. Gå tilbake til Kiks grensesnitt og skriv inn påloggingsdetaljene, inkludert det nye passordet.

Del 2: Kan jeg tilbakestille Kik-passordet uten e-post?

Kan du gjenopprette Kik-passordet ditt uten en respektfull e-postadresse? Det er ikke noe svar. I motsetning til tidligere, da du pleide å legge til telefonnummeret ditt når du registrerte Kik, må den nåværende Kik-oppdateringen ha en gyldig e-postadresse, ikke et telefonnummer. E-postadresse, du oppgir din "gateway" for å bruke Kik. Du kan ikke deaktivere eller endre passordet uten den pålitelige e-postadressen din.

Tips for bruk av Kik og tilbakestilling av passord

-Har alltid en gyldig e-postadresse med deg. Det er mye bedre å glemme Kiks passord enn å glemme den primære e-postadressen.

-Hold alle passordene dine så konfidensielle som mulig. Kick- og e-postpassordene dine er som bankkontonumrene dine. Ikke del.

-Når det gjelder å endre Kiks passord, må du sørge for at det nye passordet ditt er lett å huske for deg, men vanskelig å se for noen.

-Etter at koblingen for tilbakestilling av passord er sendt til e-postadressen din, kan du se etter den i innboksen. Hvis du ikke finner den i innboksen din, kan du prøve å kontakte spam-mappen for den. Selv om den optimale ventetiden er omtrent 5 minutter, kan det fra tid til annen ta en e-postforbindelse lenger å levere. Så vær tålmodig.

Slik deaktiverer du Kik

Følgende er en detaljert prosess for hvordan du kan deaktivere Kik Messenger.

Trinn 1 Logg deg på Kik Messenger-kontoen din og gå rett til "Innstillinger" -alternativet øverst til høyre på skjermen og klikk på den.

Trinn 2 I Innstillinger-fanen vil du se flere alternativer. Velg alternativet "Din konto" og klikk på det.

Trinn 3 Etter at du har valgt dette alternativet, finner du alternativet “Reset Kik” og klikker på det.

Trinn 4 Du blir bedt om å oppgi e-postadressen din. Dette er den samme e-postadressen som du brukte for å registrere KIK-kontoen din.

Trinn 5 Etter at du har skrevet inn e-postadressen din, vil en deaktiveringslenke bli sendt til adressen.

Trinn 6 Logg på e-posten din og følg lenken. Du vil bli bedt om å bekrefte deaktiveringen din på koblingen "Klikk her". Bare klikk på lenken, så blir du omdirigert til en ny side der du vil deaktivere kontoen din.

Trinn 7 Etter å ha koblet fra kontoen, vil du bli varslet om din vellykkede deaktivering, som vist på skjermdumpen nedenfor.

Del 4: Hva er "S", "D", "R" Kik-gjennomsnitt

Kik Messenger bruker tre forskjellige brev når du sender og mottar meldinger. I dette avsnittet skal vi se på noen av de mest stilte spørsmålene angående disse tre bokstavene.

Hva betyr "S"? Svaret er enkelt, S står for Sendt. Når du sender meldinger på Kik, brukes “S” for å bekrefte at meldingen ble sendt. Du må imidlertid ha en aktiv Internett-tilkobling for at denne e-posten skal vises.

Når du sender en Kik-melding, er det ofte mange som spør: “Hvorfor sitter Kik-meldingen fast på“ S ”? Vel, hvis meldingen din sitter fast på "S", betyr det bare at personen du sendte meldingen til ikke mottok meldingen. I de fleste tilfeller sitter meldingen vanligvis på “S” fordi personen er fraværende. I det øyeblikket mottakeren mottar tilbake på nettet, vil du kunne se bokstavendringen fra "S" til "D."

Et annet ofte stilte spørsmål er "hva betyr" D "? D betyr ganske enkelt at meldingen ble levert til mottakeren. Sitter meldingssparket ditt fast på D? I så fall betyr det bare at personen du sendte meldingen til også mottok meldingen, men han / hun har ikke lest den.

Et annet ofte stilte spørsmål: "Hva betyr" R ", ifølge Kik? Svaret er enkelt, det betyr bare at mottakeren har lest meldingen som Kik sendte meldingen ble sittende fast på. “R” betyr at personen du sendte meldingen til, leste meldingen.

Kik gir deg muligheten til å endre og tilbakestille passordet ditt, samt deaktivere kontoen din hvis du ikke lenger trenger det. Jeg håper at jeg var i stand til å svare på alle eller noen av dine hardtslående spørsmål angående Kick the Messenger.

Se videoen: How to spot a liar. Pamela Meyer (Juni 2022).

Pin
Send
Share
Send
Send